Persberichten

Inbrekers aangehouden na tip getuige

Dinsdagochtend, even voor 11.00, zag een getuige dat bij een woning aan de Runmolenstraat vier jongens zich verdacht ophielden. De getuige belde hierop direct de politie. Uiteindelijk werden drie verdachten, twee 18-jarigen en één van 20 jaar allen afkomstig uit Almere, aangehouden. De vierde verdachte wist te ontkomen. Het woninginbrakenteam heeft de zaak in onderzoek.

De getuige zag hoe de vier jongemannen over de schutting klommen en vervolgens zich verdacht bij de woning ophielden. Hierop werd direct 1-1-2 gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen sloegen de jongemannen op de vlucht. Na een korte achtervolging te voet konden drie van de vier worden aangehouden. Uit onderzoek bleek dat er gepoogd was om in de schuur van de woning aan de Runmolenstraat in te breken. De drie zitten nog vast. Het woninginbrakenteam van district Zuid onderzoekt deze zaak en kijkt of de verdachten ook met andere inbraken in verband kunnen worden gebracht. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *