Persberichten

Hevig verzet bij aanhouding

Agenten brachten donderdagochtend rond 10.00 uur een bezoek aan een bewoner van Almere-Haven. Deze 19-jarige man had nog een boete van ruim 200 euro openstaan. De man weigerde echter elke medewerking. Toen de agenten hem vervolgens vertelden dat hij dan werd aangehouden begon hij zich direct te verzetten. De 19-jarige Almeerder sloeg en trapte van zich af en probeerde zo aan zijn aanhouding te ontkomen. Na gebruik van pepperspray wisten de agenten de verdachte te overmeesteren, waarna hij geboeid werd en naar het politiebureau werd overgebracht. De agenten liepen als gevolg van dit incident enkele blauwe plekken op. De verdachte mocht na verhoor en betaling van de boete het politiebureau verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *