Persberichten

Bedreiging Schippersplein: één man aangehouden

Donderdag rond 17.40 uur kreeg de politie een melding van een bedreiging met een wapen op het Schippersplein in Almere. Ter plaatse vertelden een aantal getuigen dat even daarvoor enkele personen onenigheid hadden gehad en dat er bedreigingen waren geuit. Het werd niet duidelijk of hierbij inderdaad gebruik was gemaakt van een wapen. De dader zou zich in de sportschool aan het Schippersplein bevinden. Daar bleek dat de verdachte, een 25-jarige Almeerder, inmiddels door een collega uit Amsterdam was aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Er is geen wapen bij hem aangetroffen. Uit het eerste onderzoek is nog niet duidelijk geworden wat de aanleiding voor de onenigheid en bedreigingen waren. De verdachte is in verzekering gesteld en zal vandaag nogmaals gehoord worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *