Nieuws

Autodief negeert stopteken en botst op politieauto

De politie heeft donderdagavond na een zoektocht een autodief kunnen aanhouden. De politie spotte rond 20:30 de 23-jarige man uit Almere in een gestolen Mini Cooper. Nadat de agenten de man een stopteken gaven, waaraan hij geen gehoor gaf, botste hij op de politieauto. Dit gebeurde op de kruising Hogering –¬†Paralleldreef. Na de aanrijding nam de man de benen, en verstopte zich ergens in de omgeving. Na een zoekactie in de omgeving, waarbij onder andere een politiehelicopter is ingezet, konden agenten de man uit de bosjes halen en¬†inrekenen.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. De man zit nog vast en zal vandaag worden ondervraagd door de recherche.

 

 

Een gedachte over “Autodief negeert stopteken en botst op politieauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *