Nieuws

Auto op z’n kop na aanrijding Noorderdreef

Bij een aanrijding op de Noorderdreef is vanmorgen rond 08.50 uur een 48-jarige man uit Almere gewond geraakt. De auto van deze bestuurder kwam tengevolge van de aanrijding met een andere auto op z’n kop terecht. De bestuurder van de andere auto, een 64-jarige man uit Almere, bleef ongedeerd. Ter plaatse bleek dat de 64-jarige man vermoedelijk en rood verkeerslicht had genegeerd en de andere auto aanreed. Deze auto kwam hierdoor op z’n kop terecht. De brandweer werd gealarmeerd vanwege een mogelijke beknelling, maar de bestuurder wist op eigen kracht uit de auto te komen. Ambulancepersoneel heeft de man voor alle zekerheid voor controle meegenomen naar het Flevoziekenhuis. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *