Vrouw gewond bij motorongeval Gooiseweg

Zondagmiddag heeft op de Gooiseweg een aanrijding tussen een motor en busje plaatsgevonden waarbij een vrouw gewond is geraakt. De vrouw zat achterop de motor toen de bestuurder ter hoogte van de kruising met de Gooimeerdijk moest uitwijken voor een busje die de Gooiseweg wou opdraaien. Door de uitwijkmanoeuvre kwamen de twee ten val.
Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts, nadat deze onderweg was ingestapt, overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Door het ongeval was de Gooiseweg in beide richtingen afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse geweest om verder onderzoek naar de aanrijding te doen. De Gooiseweg is twee uur later weer vrijgegeven voor verkeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.