Nieuws

Vijf auto`s betrokken bij ongeval met ree

Vrijdagmiddag zijn er op de Hogering vijf auto`s betrokken geraakt bij een ongeval, nadat een tweetal reeën de weg overstaken. De voorste auto raakte het dier, waarna het op de vooruit van de auto belande. De overige auto`s botste vervolgens achter op het voertuig. Hierbij raakte één persoon gewond, deze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder die het dier niet meer kon ontwijken kwam met de schik vrij. De ree kon zijn weg op eigen kracht vervolgen, al is de kans aanwezig dat hij door de opgelopen verwondingen alsnog in de nabijgelegen bossage is overleden.

Door het ongeval is er op de Hogering in de richting van Almere Buiten enige tijd maar één rijstrook beschikbaar geweest. Dit zorgde voor enig oponthoud. Nadat de berger de auto`s heeft meegenomen was de weg weer snel vrij voor het verkeer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *