Persberichten

Verdachten aangehouden na tanken zonder te betalen

Twee mannen uit Almere ( 28 en 31 jaar) zijn maandagmiddag aangehouden door de recherche van Almere als verdacht van tanken zonder te betalen bij een tankstation aan de Rotterdamweg. De beide mannen zijn met toestemming van een officier van justitie buiten heterdaad aangehouden en in verzekering gesteld. De recherche van Almere Stad West heeft de zaak in behandeling.

Op 23 juli werd getankt bij een tankstation aan de Rotterdamweg. Na het aftanken van de auto reden de verdachten weg zonder te betalen. Uit het rechercheonderzoek kwamen de twee mannen als verdachte naar voren en werd toestemming gevraagd aan justitie om het tweetal buiten heterdaad aan te houden. Maandagmiddag werden de verdachten in een woning in Muziekwijk gearresteerd en voor onderzoek en verhoor ingesloten. Nader onderzoek moet uitwijzen of de twee voor meer zaken verantwoordelijk kunnen worden gehouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *