Persberichten

Verdachte van woningoverval door arrestatieteam aangehouden

Een 23-jarige Almeerder is maandagavond door een arrestatieteam op straat aangehouden. De man verzette zich tegen zijn aanhouding maar werd snel door de AT-ers onder controle gebracht. De recherche trof bij een doorzoeking in een woning in Tussen de Vaarten een vuurwapen aan. De zaak is in behandeling bij het overvallenteam district Zuid.

Rond 19.00 uur werd de 23-jarige Almeerder door leden van een arrestatieteam op de Charley Tooropstraat gearresteerd. De man verzette zich maar lag binnen enkele ogenblikken geboeid op de grond. Rechercheurs vielen na de aanhouding een woning binnen in Tussen de Vaarten. In de woning werd een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval in november 2011 in Almere. Hij is in verzekering gesteld en zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *