Nieuws

Motorrijdster zwaargewond na ongeval Tussenring

Maandagmiddag heeft op de kruising van de Tussenring en de Hogering een aanrijding plaatsgevonden waarbij een personenauto en een motor bij betrokken waren. De motorrijdster raakt hierbij zwaargewond. De vrouw reed op de afrit van de Hogering en wilde de Tussenring oprijden, maar kreeg bij de kruising met de Hogering geen voorrang van een automobilist uit Almere. Een botsing was het gevolg waarbij de vrouw enkele meters werd gelanceerd. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam overgebracht waar ze op dit moment wordt behandelt aan haar verwondingen. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de exacte oorzaak van de botsing. Door het ongeval moest verkeer vanaf de Hogering/Buitenring richting de Tussenring via andere wegen omrijden. Op de kruising zijn vaker ernstige ongevallen gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *