Nieuws

Gewonde bij overval juwelier ‘De Gouden Kroon’

Juwelier De Gouden Kroon is zaterdagmiddag rond 14:30 uur overvallen. De aanwezige juwelier kwam hierbij in worsteling met een van de overvallers en raakte daarbij lichtgewond aan het hoofd. Diverse vitrines zijn hierbij gesneuveld. De jongens zijn hierna gevlucht op een scooter welke later werd teruggevonden op de Achterwerf. Tijdens de vlucht hebben de daders voor de deur van de juwelier hun wapen verloren of weggegooid. De politie kon nog niet bekend maken of er ook buit is gemaakt. Er is uitgebreid sporenonderzoek verricht op diverse locaties in de werven en bij de juwelierszaak. Tevens is er een grote klopjacht op touw gezet waarbij onder andere een politiehelikopter en een Burgernet actie zijn ingezet. De overvallers zijn hierbij alsnog ontkomen.

Het is niet de eerste keer dat de juwelier is overvallen. In 2009 raakte de juwelier nog zwaar gewond nadat hij een kogel in zijn buik kreeg bij een overval. Hierbij sloot hij de overvallers op in zijn winkel. Het winkelende publiek reageerde dan ook boos en emotioneel bij het horen van dit nieuws.

 

Een gedachte over “Gewonde bij overval juwelier ‘De Gouden Kroon’

  • Wat een trauma voor deze man, ik wens hem heel veel sterkte en kracht toe.
    Het zal nog een keer gaan gebeuren dat je alleen op afspraak binnenkomt, met de deur op slot, en neem het de juwelier maar eens kwalijk ! ik snap het wel en niet; Belgie “leent” gevangenissen van Nederland, het zegt alles….we hebben hier een veel te SOFT beleid. Treurig.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *