Persberichten

Buurtbewoners scherp op woninginbrekers in Landgoederenbuurt

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.00 uur is een 22-jarige man uit Almere op de Lievensbergstraat aangehouden. De man bleek na een fouillering inbrekerswerktuigen bij zich te hebben, waarna hij werd overbracht naar het politiebureau. Eerder die nacht hadden zeer alerte buurtbewoners vier mannen gezien, die zich verdacht ophielden bij woningen. Door hun snelle melding konden twee van hen staande gehouden worden. De andere twee wisten te ontkomen. Omdat er verder geen meldingen waren van een inbraak, kon één van de mannen na controle en noteren van zijn persoonsgegevens weer gaan. De 22-jarige verdachte had tijdens het wegfietsen een gele handschoen laten vallen en viel door de mand na zijn fouillering. Alle werktuigen zijn in beslag genomen en tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *