Persberichten

Klanten en winkelpersoneel sluiten dieven in

Zaterdagmiddag zijn in een winkel in DoeMere twee mannen uit Polen door klanten en winkelpersoneel betrapt op diefstal en vastgehouden tot de politie er was. Het tweetal wordt verdacht van een greep uit de kassa. Het gestolen geld werd in de winkel teruggevonden. Beide mannen zijn in verzekering gesteld en zitten vast. De recherche van Almere Buiten heeft de zaak in onderzoek.

In een woontextielwinkel in Almere Buiten zagen klanten hoe twee mannen geld uit de kassa haalden. De klanten alarmeerde direct het winkelpersoneel die nog, voordat de dieven de winkel konden verlaten, de deuren afsloot. Via 1-1-2 werd de politie gebeld. De twee Poolse mannen, die woonachtig zijn in Amsterdam, ontkenden iets met de diefstal te maken te hebben. Echter waar de mannen in de winkel hadden gestaan, werd in een stelling een flink geldbedrag aangetroffen. Het onderzoek is nog in volle gang. Het aangetroffen geld is voor sporenonderzoek veiliggesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *