Nieuws

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor ongeval A6

Donderdag middag vond er in de avondpits een kop-staart aanrijding plaats tussen een drietal personenwagens. Door de situatie die hierbij ontstond kwamen vier andereen kriskras op de snelweg tot stilstand. De hulpdientsen kregen de melding dat er zeven auto`s bij de aanrijding betrokken waren en dat er mogelijk iemand bekneld zat in het voertuig. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal minder erg dan ingeschat en kon de brandweer snel weer retour. In totaal is één persoon licht gewond geraakt. Deze persoon is behandelt in de ambulance. Er zijn drie voertuigen weggesleept, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Door het ongeval, en een landende traumaheli, is de weg ongeveer een kwartier afgesloten geweest voor het verkeer. De auto`s konden via de de afrit, en vervolgens de oprit hun weg vervolgen. Achter het ongeval stond daardoor een file van enkele kilometers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *