Persberichten

Hennepkwekerijen ontdekt: twee arrestaties

Rechercheurs van het Regionaal Coördinatiepunt Aanpak Hennepteelt van politie Flevoland hebben dinsdagmiddag op drie locaties in Almere invallen gedaan. Op twee adressen werd een inwerking zijnde thuiskwekerij ontdekt. Op één locatie bleek de oogst al gerooid maar kon alle randapparatuur worden ontmanteld. Een 26-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Almere zijn aangehouden. Het onderzoek naar mogelijk meer verdachten en crimineel verkregen vermogen is nog in volle gang.

Op een adres in de Jarenstraat werd een gerooide thuiskwekerij ontdekt. In de woning bleken meerdere kamers te zijn ingericht voor illegale hennepteelt. Alle apparatuur is ontmanteld en vernietigd. Op twee andere locaties, Almere Buiten en Almere Stad West, werden in werking zijnde hennepkwekerijen ontdekt. In een woning aan de S. van Ravesteynstraat werd een 26-jarige man aangehouden en bijna 250 plantjes in beslag genomen. In een woning aan de Doesburgkade werd een 34-jarige vrouw aangehouden. In haar woning werden bijna 90 plantjes in beslag genomen en voor vernietiging afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *