Persberichten

Getuigen gezocht van mogelijk schietincident Staatsliedenwijk

Bij de recherche van district Zuid is informatie binnengekomen over een mogelijk schietincident dat heeft plaatsgevonden in de Staatsliedenwijk op zaterdagavond 5 mei. Rond 23.30 uur zou volgens de binnengekomen informatie, nabij een fietstunnel op het J. Algerapad en de P.J. Oudweg geschoten zijn. Of daarbij iemand gewond is geraakt is onbekend. Er is een onderzoek opgestart om te achterhalen of dit schietincident daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. De recherche van district Zuid doet een beroep op getuigen die informatie hebben over dit mogelijke incident.

Uw tip!
Bevond u zich op zaterdag 5 mei omstreeks 23.30 uur nabij de fietstunnel op het Algerapad en de P.J. Oudweg of heeft u informatie over dit incident welke de recherche verder kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met districtsrecherche Zuid via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *