Nieuws

Drie gewonden bij zware aanrijding Tussenring [Update]

Bij een zware aanrijding tussen twee personenauto’s zijn maandagmiddag drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Tussenring met de Buitenhoudsedreef. De twee ¬†inzittenden (72 en 69 jaar uit Lelystad) van de blauwe Nissan zijn door door de brandweer uit hun voertuig bevrijdt en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Ford Mondeo, een 34-jarige vrouw uit Almere, ¬†kon zelf haar voertuig verlaten, maar ook zij is naar het ziekenhuis overgebracht.
De analisten van de Verkeers Ongevallen Analyse zijn na aankomst direct begonnen met het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Door het ongeval was het verkeer vanaf Almere-Buiten richting Stad en andersom genoodzaakt om via andere wegen om te rijden. Rond 16.20 uur is de kruising weer voor al het verkeer vrijgegeven. Een berger heeft beide voertuigen afgevoerd.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Als u iets heeft gezien, of informatie heeft over het ongeval kunt u zich melden bij de dienst Verkeersongevallenanalyse via: 0900 – 8844


2 gedachten over “Drie gewonden bij zware aanrijding Tussenring [Update]

  • N.van Frederikslust

    Als je geregeld over deze kruising moet dan schrik je je ook geregeld helemaal naar van auto’s die nog door rood rijden als het stoplicht voor jou al lang op groen staat. Waarschijnlijk staan de stoplichten zo krap op elkaar af gesteld dat het ene licht op rood gaat en tegelijk het andere op groen. Misschien een idee om de stoplichten beter af te stellen.

    Beantwoorden
    • Een beter oplossing zou zijn het plaatsen van flitspalen. Dit ontmoedigd het door rood rijden. Het anders afstellen van de stoplichten voorkomt niet dat mensen door rood rijden. Over het al gemeen staan de stoplichten in Almere zo afgesteld dat als het ene licht op rood springt het andere meteen op groen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *