Persberichten

Derde verdachte dodelijke overval Haagse juwelier in Almere aangehouden

De politie hield donderdag 31 mei een derde verdachte aan in de zaak dodelijke overval op de juwelier aan de Beeklaan, van woensdag 25 april jl. Een arrestatieteam van Politie Haaglanden hield een 27-jarige verdachte aan in een huis waar hij verbleef in Almere. In het belang van het onderzoek is dit niet eerder naar buiten gebracht.

De 27-jarige man wordt verdacht van medeplichtigheid aan de dodelijke overval. Hij heeft mogelijk de twee al eerder aangehouden 19-jarige Hagenaars met een auto van en naar de juwelier vervoerd. Het rechercheteam kwam de man op het spoor gedurende het nog altijd zeer uitgebreide en omvangrijke onderzoek dat onder leiding staat van het Openbaar Ministerie.

Voorgeleiding
De 27-jarige verdachte is vrijdag 1 juni voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besloot de hechtenis van de man met 14 dagen te verlengen. Het rechercheteam is nog steeds bezig met het verhoren van beide verdachten en het verder onderzoeken van de fatale gebeurtenis.

Het Openbaar Ministerie is terughoudend in het verstrekken van informatie over deze zaak. Meer informatie dan in dit bericht staat over de derde verdachte en de stand van zaken van het onderzoek, kunnen wij op dit moment niet gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *