Nieuws

Almeerse kinderen met toeters en bellen naar Kinderbeestfeest

Afgelopen vrijdag avond heeft het jaarlijkse kinderfeest in Artis plaatsgevonden. Ook dit jaar vertrok een groep kinderen en hun familie vanaf het Flevoziekenhuis onder begeleiding van motoragenten richting Amsterdam.
Het Kinderbeestfeest, voorheen Dreamnight, is een besloten feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes. Het feest wordt georganiseerd door Stichting KinderBeestFeest in samenwerking met Natura Artis Magistra en de Politie, Brandweer, Ambulancedienst, Marine, Douane, Koninklijke Marechaussee, het Rode Kruis, Reddingsbrigade en de Gemeente Amsterdam. Het is voor de dertiende keer dat de speciale feestavond werd georganiseerd in dierenpark Artis. Vanaf verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in Noord-Holland en Flevoland werden kinderen met speciaal vervoer naar de dierentuin gebracht voor een gezellige avond.
De organisatie krijgt tevreden terug op het evenement met dit jaar meer dan 5000 gasten en rond de 225 diverse deelnemende voertuigen. Rond 22.30 uur kwam het gezelschap weer aan in Almere.

 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *