Nieuws

Vrouw gewond na kop-staart aanrijding op de Evenaar

Een 23-jarige vrouw uit Almere is donderdagavond gewond geraakt. De vrouw raakte rond 19.45 uur betrokken bij een kop-staart botsing op de Evenaar. Het voertuig dat voor haar reed remde voor een overstekende voetganger. De vrouw remde daarop ook, maar de auto die achter haar reed zag dit vermoedelijk te laat en botste achterop de auto van de vrouw. In verband met nekklachten werd de vrouw in haar auto gestabiliseerd door ambulancepersoneel. Vervolgens heeft de brandweer het dak van de auto geknipt zodat de vrouw uit haar auto gehaald kon worden. Hierna is zij overgebracht naar een ziekenhuis. Er raakte verder niemand gewond. Het verkeersongevallenteam van politie Flevoland heeft ter plaatse onderzoek verricht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *