Persberichten

Politie controleert op verschillende plekken in Almere, 49 bekeuringen

Agenten van Basiseenheid Almere-West hielden woensdag 23 mei tussen 06:30 en 16:00 uur een dynamische verkeerscontrole op diverse plaatsen in Almere West. Te noemen de Hogering/Hollandsedreef, de Waddendreef/Dokkumlaan en de Havendreef/Dick Laanweg. Daarbij werd ook gebruik gemaakt van ANPR-apparatuur (Automatische Nummer Plaat heRkenning).

Bij de controle zijn de kentekens gescand van bijna 3700 voertuigen die de ANPR-apparatuur passeerden. Dit leverde 19 hits op voor het hebben van openstaande boetes.
Agenten bekeurden in totaal 49 bestuurders. Zij kregen bekeuringen onder meer voor het rijden door rood licht, het niet dragen van de gordel, het niet handsfree bellen, het overschrijden van de maximum snelheid, het niet hebben van de verplichte verzekering en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *