Nieuws

Ongeval bij viaduct Tussenring Buitenring

Dinsdagmorgen heeft er op de Tussenring ter hoogte van de Buitenring een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Bij het ongeval raakte de voertuigen zwaar beschadigt. Ambulancepersoneel heeft de inzittende van beide voertuigen nagekeken. Het is niet bekend hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Ook de aard van het letsel is niet bekend. Vanwege het ongeval is de Tussenring in de richting van Almere buiten enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Een berger heeft de auto`s meegenomen.

Foto`s: Paul van Leeuwen

6 gedachten over “Ongeval bij viaduct Tussenring Buitenring

 • Wanneer neemt de wegbeheerder zijn verantwoordelijkheid? Het is een gevaarlijk kruispunt, waar het elke week wel een keer raak is.

  Beantwoorden
 • wat is er gevaarlijk aan? Als mensen gewoon eens opletten is er niks aan de hand…

  Beantwoorden
 • Misschien toch maar eens verkeerslichten plaatsen daar?
  Wanneer je daar van de Hoge ring af komt en de tussenring op draait zijn er vaak genoeg mensen die die bocht te hard nemen en verkeerd inschatten en zo op de linker rijbaan terrecht komen.

  Beantwoorden
  • Hai Jordi,
   ik en drie kids zijn de slachtoffers zijn van dit ongeval. Ik reed expres al niet harder dan 50 km per uur omdat mensen daar domme dingen doen. De andere partij stond stil tussenin en reed ineens de tussenring terug op voor mijn auto. Wat jij beschrijft is de toerit van de andere kant, wat ik ook maar al te vaak zie gebeuren. Je hebt geen idee wat het betekend om in een situatie terecht te komen waarin je je kids niet kan beschermen door de stupiditeit van een ander.

 • @Jordi; dat is inderdaad precies het probleem. Natuurlijk eigen schuld als je te hard rijdt, maar er vaak iemand bij betrokken die er niets aan kan doen. Die moeten door de wegbeheerder beschermd worden.

  Beantwoorden
 • @Anne Dat lijkt me de schrik van iedere moeder! Heel veel sterkte met de verwerking van dit trauma en beterschap. Hopelijk vallen de verwondingen mee?

  Helaas gebeuren dit soort dingen te vaak…automobilisten die met andere dingen bezig zijn dan met autorijden, waardoor ze een onbesuisde actie maken. Stoplichten plaatsen lijkt mij niet de juiste oplossing. Het probleem zit hem in het rijgedrag en nonchalante karakter / houding van de mensen op de weg.

  “Ik heb al 30 jaar mijn rijbewijs, dus ik kan echt wel autorijden in tegenstelling tot die jongen gasten die net hun rijbewijs hebben gehaald!” “Ik heb vorige jaar mijn rijbewijs gehaald dus heb al een jaar rij-ervaring en tot nu toe gaat alles goed! Kortom ik kan wel rijden!”

  Om de 5 jaar een her-examen…eens zien wie er dan nog over blijven op de weg…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *