Kort nieuws

Geparkeerde auto gaat in vlammen op in El Grecostraat

Een geparkeerde auto is woensdagavond in brand gevlogen aan de El Grecostraat in Tussen de Vaarten. De brand werd door buurtbewoners ontdekt die daarop de brandweer alarmeerde. Bij aankomst van de brandweer stond de auto zo goed als volledig in lichtelaaie. De brandweer had de brand snel onder controle met een straal hoge druk. Brandstichting wordt op dit moment nog niet uitgesloten. Het is de tweede geparkeerde auto die vandaag in brand is gevlogen.

2 gedachten over “Geparkeerde auto gaat in vlammen op in El Grecostraat

  • “Bij aankomst van de brandweer stond de auto zo goed als volledig in lichtelaaie” De brandweer deed ook niet echt veel moeite om er snel bij te zijn!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *