Persberichten

Cameratoezicht spot dronken automobilist

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 04.00 uur, zagen medewerkers van Cameratoezicht een automobilist in het centrum van Almere rijden die opvallend rijgedrag vertoonde. Omdat het personeel van Cameratoezicht vermoedde dat er alcohol in het spel was waarschuwden zijn een surveillance-eenheid van de politie. Die konden het voertuig op de Cesar Franckweg een stopteken geven. De zichtbaar dronken automobilist, een 38-jarige Amsterdammer, werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 2,6 promille! Verder bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de Amsterdammer wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *