Nieuws

Agent haalt nat pak bij redding van kind in Meridaanpark

Vrijdagmiddag rond 14.00 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een drenkeling ter hoogte van de Waterleliestraat. In het naastgelegen Meridaanpark was een jongen aan het zwemmen die door omstandigheden niet meer zelfstandig uit het water kon komen. Hierop hebben omstanders de hulpdiensten gewaarschuwd die vervolgens massaal uitrukten. Een agent die als eerste ter plaatse kwam is het water in gesprongen en heeft de jongen boven water gehouden. Uiteindelijk kon de jongen met hulp van een brandweerduiker uit het water worden gehaald. De jongen is met onderkoelingsverschijnselen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De agent is door zijn collega’s opgevangen.

Een gedachte over “Agent haalt nat pak bij redding van kind in Meridaanpark

  • En de omstanders, die stonden erbij en ze keken ernaar??

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *