Persberichten

Weekend alcoholcontroles Verkeershandhavingteam

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op diverse locaties in Almere door leden van het Verkeershandhavingteam (VHT) op meerdere locaties alcoholcontroles gehouden. Bijna 400 bestuurders moesten een blaastest ondergaan. 13 bestuurders vielen door de mand en kregen een proces-verbaal voor rijden onder invloed.

Het VHT startte rond 23.00 uur op de Tussenring. Op deze statische controleplaats werden ruim 330 blaastesten afgenomen. Tien bestuurders bleken de maximaal toegestane hoeveelheid te hebben overschreden waarna een proces-verbaal volgde. De overschrijdingen waren onder de rijbewijs-invorderingslimiet.

Later in de nacht werden controles uitgevoerd op de Havendreef, Hollandsedreef en Stedendreef. Bij deze controles werden ruim 50 bestuurders gecontroleerd. Tegen drie automobilisten is proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *