Persberichten

Vrouw aangehouden na verwonden politiemedewerker

Een 22-jarige vrouw uit Almere is vrijdagmiddag aangehouden nadat zij in het politiebureau een baliemedewerkster verwondde. Zij gooide een flesje frisdrank naar de politievrouw die haar te woord stond. De baliemedewerkster raakte gewond aan haar gezicht. De vrouw is aangehouden en in verzekering gesteld. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Vrijdagmiddag stond de politiemedewerkster de vrouw te woord die aangifte wenste te doen. Terwijl de medewerkster met de vrouw in gesprek was sloeg de sfeer plotseling om. De vrouw uitte een grove opmerking en gooide direct hierna een frisdrankflesje tegen het gezicht van de politievrouw. De agressieve vrouw probeerde het politiebureau te verlaten maar kon door te hulp geschoten agenten worden aangehouden. De politiemedewerkster raakte gewond aan haar jukbeen. Ook haar bril bleek tengevolge van het gooien van het flesje te zijn vernield. Tegen de 22-jarige Almeerse is aangifte gedaan. Zij wordt vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *