Nieuws

Jongen beroofd van ketting in Clemenceaustraat

Vrijdagmiddag is rond 17.15 uur een jongen van zijn ketting beroofd in de Staatsliedenwijk. In de Clemenceaustraat ter hoogte van de moskee werd de jongen door twee mannen beroofd. De daders, een brede getinte man van 195 cm met witte Adidas jas en een 170 cm lange getinte man met zwart joggingpak, zijn na het incident in onbekende richting gevlucht. Ambulancepersoneel heeft de jongen voor de zekerheid nog even nagekeken, maar hij bleek niet dusdanig gewond te zijn dat hij naar het ziekenhuis moest. De Technische Recherche is ter plaatse gekomen om al het bewijsmateriaal te verzamelen en de situatie in de kaart te brengen. De politie heeft middels Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de twee getinte mannen die worden verdacht van de straatroof. Rond 18.00 uur is de Burgernetactie beëindigd.  De politie gaat met de informatie die is binnengekomen via Burgernet en ander bewijs  een onderzoek beginnen.

Foto 6 : Jordy Riphagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *