Nieuws

Drie gewonden bij ongeval op kruising Tussenring – Hogering

Vanmorgen zijn vier Almeerders betrokken geraakt bij een ongeval op de kruising Tussenring – Hogering. De kruising is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer. Drie personen zijn met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Een personenauto met daarin drie inzittenden reed op de Tussenring en sloeg af naar de Hogering. De bestuurder zag waarschijnlijk de tegemoetkomende auto niet waardoor beide auto’s met elkaar in botsing kwamen. De afslaande auto werd in de rechterflank geraakt en kwam op zijn kant tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De bijrijder van deze auto, een 37-jarige man, moest door de brandweer uit zijn beknelde positie bevrijd worden. Hij had last van zijn nek en is gestabiliseerd vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder, een 53- jarige man en de bestuurder van de tegenligger, een 39-jarige man, zijn ook met nekklachten naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. De passagier die achterin de auto zat, een 52-jarige vrouw, is met de schrik vrijgekomen.

Foto’s: Remi van der Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *