Persberichten

Verwaarloosde honden gevonden in Weteringpark

Donderdagochtend 1 maart kreeg de regionale meldkamer van politie Flevoland de melding dat er op een bedrijventerrein aan de Weteringweg sprake zou zijn van verwaarloosde honden. Agenten gingen op die melding af en vonden ter plaatse in een hondenkar drie Mechelse herders. De honden zagen er sterk vermagerd uit en de omstandigheden in het hok waren slecht. De honden zijn krachtens de Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren in beslag genomen. Met een dierenambulance zijn de honden overgebracht naar een opvang waar zij goede zorg krijgen. De politie doet onderzoek en de eigenaar van de honden zal ontboden worden aan het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *