Persberichten

Veroorzaker van ongeval aangehouden

Zondagochtend even na 07.00 uur ontving de politie een melding van doorrijden na een aanrijding op de Havendreef in Almere. Toen de getuige zag dat de veroorzaker na de aanrijding doorreed volgde hij het voertuig en gaf telefonisch hun locatie aan de politiemeldkamer door. In Almere-Poort raakte de melder het voertuig echter kwijt. Meerdere politie-eenheden gingen vervolgens naar het voertuig op zoek. Op de Pierre de Coubertinlaan werd de auto met twee inzittenden aangetroffen. De bestuurder, een 26-jarige man uit Amsterdam, werd aangehouden als verdachte van het doorrijden na een aanrijding. Op het politiebureau bleek dat het voertuig waarin de Amsterdammer reed niet verzekerd was. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *