Persberichten

Verdachte van overval meldt zich aan het politiebureau

Dinsdagavond heeft zich aan een politiebureau in Almere een 21-jarige man gemeld die aangaf dat hij vermoedelijk gezocht werd. Onderzoek wees uit dat de man gezocht werd voor betrokkenheid van de overval op een vishandelaar op Urk in september 2011. De verdachte is ingesloten en zit vast. Op 1 februari werd in deze zaak al een eerste verdachte aangehouden. De recherche van district Noord is volop bezig met deze zaak.

Een opkoper van visafval werd op 21 september 2011 door vermoedelijk twee gewapende mannen op industrieterrein Zwolsehoek op Urk overvallen en beroofd. Beelden van de overvallers op een motor werden getoond aan het publiek bij uitzendingen van Avro’s Opsporing Verzocht en het regionale opsporingsprogramma Bureau Flevoland.

Op woensdag 1 februari werd door een arrestatie-eenheid in een woning in Almere een verdachte in deze zaak aangehouden. Het onderzoek richt zich op wie er bij de gewapende overval betrokken waren en wie welke rol had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *