Persberichten

Twee mannen vast voor woninginbraken

Dinsdagavond zijn in Almere Haven en in Almere Stad-West twee mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij woninginbraken. De verdachten, 18 en 20 jaar, zijn aangehouden op hun woonadres. Het Woninginbrakenteam district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Rond 22.00 uur zijn de twee mannen buiten heterdaad en met toestemming van de officier van justitie op huisadres aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid van inbraken in Almere Haven. Wie wat heeft gedaan en welke rol heeft gehad in deze zaken wordt door het team onderzocht. Eén van de verdachten is een bekende van politie en justitie. Beiden zij in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *