Persberichten

Twee mannen aangehouden na straatroof

Twee mannen uit Almere, van 28 en 52 jaar oud, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden. Zij worden verdacht van een beroving die rond 02.30 uur op het Busplein plaatsvond. De beroving werd gezien door medewerkers van Cameratoezicht. Zij zagen hoe de twee daders het slachtoffer beroofden van zijn portemonnee en vervolgens wegfietsten in de richting van de P.J. Oudweg. Gealarmeerde agenten troffen de twee daar aan. Op het moment dat de agenten de Almeerders wilden aanhouden probeerde de 28-jarige verdachte te ontkomen door zich hevig tegen de aanhouding te verzetten. Na gebruik van gepast geweld kon ook hij geboeid worden. Beide mannen zijn vervolgens overgebracht naar het politiebureau in Almere waar ze vandaag gehoord zullen worden. Het straatroofteam van de districtsrecherche Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *