Nieuws

Meerdere schoten gelost in Almere-Poort

In Almere-Poort zijn zondagavond rond 22.00 uur meerdere schoten gelost. De politiemeldkamer kreeg rond dat tijdstip diverse meldingen van mensen die schoten hadden gehoord in de omgeving van de Luxemburgstraat. In die straat trof de politie even later enkele hulzen aan. Hierop heeft de Forensische Opsporing ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek verricht. Er raakte niemand gewond en er zijn tot nu toe bij de politie geen schademeldingen binnen gekomen. De recherche van district Zuid doet onderzoek naar dit schietincident en wilt graag in contact komen met getuige.

Uw tip!

Heeft u zondagavond rond 22.00 uur iets gezien of gehoord wat met dit schietincident in verband kan worden gebracht en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met de districtsrecherche Zuid via 0900 – 8844.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *