Persberichten

Dronken automobilist botst op waardetransporteur

Maandagavond reed een 39-jarige man uit Almere achterop een waardetransportauto op de A-6 t.h.v. 47.8 Links. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De verdachte is aangehouden toen bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Tengevolge van de aanrijding en de daarop volgende schoonmaakwerkzaamheden werd een rijstrook en de vluchtstrook voor enige tijd afgesloten.

Even rond 22.00 uur reed de Almeerder achterop een voor hem rijdende waardetransportauto tussen Lelystad en Almere. Agenten constateerden als snel dat de bestuurder alcohol had gebruikt waarna hij werd aangehouden. Bij de voorgeleiding gaf de verdachte een valse naam op. Toen zijn echte identiteit boven water kwam bleek dat de verdachte recentelijk zijn rijbewijs was kwijtgeraakt tengevolge van een invordering. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt terzake rijden onder invloed rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd, opgeven van een valse naam en het veroorzaken van een aanrijding. Van de verdachte is in het ziekenhuis een bloedproef genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *