Persberichten

Winkeldieven aangehouden door beveiliging

Bij een groot warenhuis in het stadshart van Almere zijn donderdag twee winkeldieven aangehouden. Donderdagochtend rond 11.45 uur werd een 26-jarige vrouw uit Almere betrapt door het beveiligingspersoneel. De vrouw had voor 259 euro aan kleding gestolen. Ook had de Almeerse nog een jas en een vest uit een andere winkel bij zich. Omdat uit die kledingstukken zichtbaar de alarmlabels waren verwijderd gaat de recherche ervan uit dat deze kleren ook van diefstal afkomstig zijn. Donderdagmiddag rond 15.15 uur werd een 37-jarige man uit Almere aangehouden. De man had uit hetzelfde warenhuis een jas gestolen en werd korte tijd door een beveiliger gevolgd. Samen met een politie-biker wist de beveiliger de dief in de kraag te vatten. Ter plaatse bleek dat de man het alarmlabel van de jas had doorgeknipt. Bij zijn fouillering werden ook een mes en een tang aangetroffen, deze goederen zijn in beslag genomen. Beide verdachten zijn na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *