Persberichten

Roofteam pakt drie straatrovers op

Het roofteam van district Zuid heeft afgelopen dagen drie jongens uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een straatroof. Het drietal, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar, is in verzekering gesteld en zit vast. Zij worden verdacht van een straatroof waarbij woensdag 25 januari een kostbare Dr Dre koptelefoon werd buitgemaakt. In deze zaak werden al direct na de beroving twee verdachten aangehouden.

Direct na de beroving op woensdag 25 januari in de omgeving van de Leendert Valstarstraat, konden twee jongens als verdachten worden aangehouden. Het slachtoffer en enkele vrienden achtervolgden de berovers en wisten twee van hen in te halen en aan de gealarmeerde politie over te dragen. Het roofteam stelde direct een uitgebreid onderzoek in en achterhaalde stuk voor stuk de nu aangehouden verdachten. In het nog lopende onderzoek worden meer aanhoudingen niet uitgesloten. Nader onderzoek moet uitwijzen of de verdachten mogelijk ook bij andere berovingen betrokken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *