Kort nieuws

Regionaal: Ambulance gecrashed op Larserdreef

Vrijdag avond rond 19:20 uur is in Lelystad op de Larserdreef ter hoogte van de A6 een ambulance aangereden door een personenwagen. De ambulance die met spoed onderweg was naar het ziekenhuis in Lelystad om een patiënt op te halen werd bij het kruising over het hoofd gezien door de bestuurder van de personenwagen. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de personenwagen gewond, het ambulance personeel is volgens de politie niet gewond geraakt.

Anderhalf uur later botsten op de A6 twee auto`s op elkaar vanwege een file die was ontstaan door het ongeval. Het is niet bekend of hierbij gewonden zijn gevallen. De afrit en de Larserdreef richting Lelystad zijn beide enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

 

2 gedachten over “Regionaal: Ambulance gecrashed op Larserdreef

 • vrienden,

  verongelukt wil zeggen dat er mensen bij omgekomen zijn…

  Beantwoorden
  • Sander Teussink

   Het bericht is aangepast.

   Bedankt voor de oplettendheid,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *