Regionaal: Ambulance gecrashed op Larserdreef

Vrijdag avond rond 19:20 uur is in Lelystad op de Larserdreef ter hoogte van de A6 een ambulance aangereden door een personenwagen. De ambulance die met spoed onderweg was naar het ziekenhuis in Lelystad om een patiënt op te halen werd bij het kruising over het hoofd gezien door de bestuurder van de personenwagen. Bij het ongeval raakte de bestuurder van de personenwagen gewond, het ambulance personeel is volgens de politie niet gewond geraakt.

Anderhalf uur later botsten op de A6 twee auto`s op elkaar vanwege een file die was ontstaan door het ongeval. Het is niet bekend of hierbij gewonden zijn gevallen. De afrit en de Larserdreef richting Lelystad zijn beide enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

 

2 gedachten over “Regionaal: Ambulance gecrashed op Larserdreef

 • 25 februari 2012 om 02:59
  Permalink

  vrienden,

  verongelukt wil zeggen dat er mensen bij omgekomen zijn…

  Beantwoorden
  • 25 februari 2012 om 14:55
   Permalink

   Het bericht is aangepast.

   Bedankt voor de oplettendheid,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.