Nieuws

Man gewond na bedrijfsongeval Veluwsekant

Bij een bedrijfsongeval aan de Veluwezoom is woensdagmiddag een man gewond geraakt. De medewerker viel van een stellage. Van hoe hoog deze val is geweest is niet bekend. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met de traumahelikopter naar Almere gekomen om het aanwezige ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld en zal nader onderzoek doen naar het ongeval.

Een gedachte over “Man gewond na bedrijfsongeval Veluwsekant

  • Rectificatie: Present Time is niet meer gevestigd in dit pand en sinds 19 december 2011 verhuisd naar Transistorstraat 24, te Almere.

    Wat een vervelend bedrijfsongeval. Wij wensen het slachtoffer veel sterkte en beterschap toe.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *