Nieuws

Fietser zwaar gewond na aanrijding met taxibusje

Vrijdagochtend heeft er omstreeks 8 uur een ongeval plaatsgevonden op de Mozartweg waarbij een fietser zwaargewond geraakt. Op de kruising met het Tsjaikowskypad werd de fietser geschept door een taxibusje. Het slachtoffer was er dusdanig ernstig aan toe dat ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd gealarmeerd die met de helikopter ter plaatse kwamen. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam.

Foto’s: Remi van der Meer

Een gedachte over “Fietser zwaar gewond na aanrijding met taxibusje

  • Gelukkig gaat alles nu goed met haar.
    Met dank aan de snelle Hulpdiensten!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *