Persberichten

Benzinedief aangehouden met behulp van alerte getuige

Zondagavond is een 48-jarige man uit Almere aangehouden nadat hij in Muiden zonder te betalen was weggereden. Een getuige die dit had gezien volgde op veilige afstand de verdachte en gaf positie, signalement en kenteken door. Gealarmeerde agenten achterhaalden de verdachte in Almere en hielden hem aan. De verdachte is ingesloten.

Rond 20.30 uur zag een getuige dat een klant die getankt had op het tankstation aan de A-1 wegreed zonder te betalen. De getuige belde direct 1-1-2 en volgde op veilige afstand de niets vermoedende benzinedief. Via de A-6 reed de verdachte Almere in. In de omgeving van de Audioweg wisselde de man vermoedelijk valse kentekenplaten om. Toen hij hiermee klaar was stond een politieauto voor zijn neus en werd hij aangehouden. De auto en de kentekenplaten zijn in beslag genomen. De zaak wordt door de recherche afgehandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *