Nieuws

Zoekactie Stedenwijk na korte achtervolging overvaller Wormer

De politie heeft vandaag met man en macht gezocht naar een negroïde man op blote voeten in de Stedenwijk. De man welke in een Donkerblauwe Volvo reed kreeg van de politie een teken om te stoppen, hierop sloeg de man de Harlingensingel op en vluchte uit de auto. Na een achtervolging te voet raakten agenten de man kwijt in een hofje aan de Amsterdamweg. De politie omsingelde het gebied. Ondanks de inzet van een klein leger politie, een politiehelikopter en hondenbrigade`s uit verschillende korpsen is het niet gelukt de man te vinden.

De man en een handlanger hebben zaterdag avond in Wormer (Noord-Holland) een 63-jarige ondernemer overvallen en bedreigd met een vuurwapen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *