Persberichten

Woning overval Witte Klaverstraat, getuigen gezocht

Donderdagavond 5 januari omstreeks 21.45 uur zijn in de Witte Klaverstraat een 81-jarige man en een 79-jarige vrouw in hun woning overvallen door twee overvallers. De daders dwongen de slachtoffers om geld af te geven. Beide slachtoffers zijn ernstig geschrokken. De politie neemt deze zaak zeer serieus. Van een dergelijke laffe daad, waarbij oudere mensen slachtoffer zijn geworden, moeten de daders gevonden worden. Daarom roept de politie uw hulp in.

Getuigenoproep
U kunt helpen door na te gaan of u mogelijk iets opvallends of afwijkends van het normale straatbeeld heeft gezien of gehoord. Dat kan zijn donderdagavond rondom 21.45 uur in de Witte Klaverstraat of in de directe omgeving daarvan. Of uren of misschien wel dagen daarvoor. Mogelijk hebben omwonenden of passanten voertuig(en), personen gezien die afwijkend waren van het normale straatbeeld of personen die zich vreemd gedroegen.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. Ook al is uw informatie klein, het kan toch waardevol zijn voor het onderzoek. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Vraag naar het rechercheteam dat deze zaak behandeld (A.R.T. 19). Heeft u informatie, maar kent u de mogelijke dader ook? Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *