Persberichten

Straatrovers (16 en 18 jaar) aangehouden

Het roofteam van District Zuid heeft vanmorgen op twee verschillende locaties in Almere twee jongens aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid van een laffe straatroof op een 13-jarige jongen in de Harmoniumstraat in december 2011. Beide verdachten zitten vast. Het onderzoek is in volle gang.

Op 22 december 2011 werd een jongetje door twee knapen van zijn krantencentjes beroofd. Het 13-jarige slachtoffertje had het geld gekregen voor het bezorgen van tijdschriften en de daarbij behorende nieuwjaarswensen. Hij moest onder bedreiging van geweld zijn verdiende geld aan twee oudere jongens afgegeven. De aangehouden verdachten worden vandaag in verzekering gesteld en zitten vast. Het roofteam kwam het tweetal op het spoor na tactisch en technisch speurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *