Nieuws

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Hospitaaldreef

Dinsdagavond heeft rond 20.45 uur een ongeval tussen een personenauto en een politie voertuig plaatsgevonden.
Het gloednieuwe voertuig van de hondenbrigade reed over de oude busbaan toen het bij de kruising met de Hospitaaldreef in botsing kwam met een personenauto. Beide voertuigen raakt beschadigd. De bestuurder van de personenauto is met nekklachten overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De twee agenten, en hun politiehond, kwamen met de schrik vrij.
De Verkeers Ongevallen Analisten uit ’t Gooi hebben ter plaatse onderzoek verricht naar de aanrijding. Verkeer komend vanaf het Flevoziekenhuis moest omrijden. Een berger heeft de voertuigen meegenomen.

Een gedachte over “Politievoertuig betrokken bij aanrijding Hospitaaldreef

  • Zwany de vos

    Ik vind dit niet raar , aangezien wij geregeld in het zh moesten zijn hen geregeld een gevaarlijke situatie daar mee gemaakt. Eenmaal zelf bijna een aanrijding gehad met een ambulance . De bruine schotten zijn zo hoog dat je bijna stil moet staan om overzicht te hebben. Niet altijd tot tevredenheid van andere weggebruikers! Daarnaast lijkt het alsof de busbaan niet in gebruik is en dat alles nu over de brug gaat, snap (zeker met het zicht dat er is )niet dat de stoplichten niet inwerking zijn, alleen oranje knipperend. Kortom een onduidelijke situatie !!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *