Persberichten

Dronken bestuurder gepakt dankzij cameratoezicht

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 02.45 uur, hebben agenten uit Almere het rijbewijs van een 22-jarige man uit Almere ingevorderd voor het rijden onder invloed. De bestuurder was bij cameratoezicht opgevallen omdat hij door een voetgangersgebied reed. Bij controle door surveillerende agenten bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken.

Even na 02:30 uur zagen medewerkers van cameratoezicht dat een auto in het voetgangersgebied reed. De bestuurder reed over de Herbergsteeg en scheurde over de Muntmeesterhof. Surveillerende agenten gingen polshoogte nemen. Bij het zien van de politie reed de verdachte via de Spoordreef de Schoutgarage in. Daar hebben de agenten de verdachte staande gehouden. Na controle bleek dat de man drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. De Almeerder is hierop aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Na het opmaken van het proces verbaal is de man heen gezonden. De Officier van Justitie bepaald de strafmaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *