Persberichten

Drie verdachten opgepakt na tip over vuurwapen

Zondagochtend rond 06.00 uur hebben agenten een zogeheten ‘aanhoudingsprocedure’ uitgevoerd op de Waddendreef. Agenten zagen op de Waddendreef een auto rijden met drie personen erin. Omdat er eerder een tip was binnengekomen dat er mogelijk in dat voertuig een vuurwapen zou liggen, hebben agenten met gebruikmaking van een megafoon de verdachten op een afstand uit het voertuig laten stappen. De mannen (23, 24 en 26 jaar) allen afkomstig uit Almere werden aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Na onderzoek werd er in het voertuig geen vuurwapen aangetroffen en werden de drie mannen heengezonden. Recherche Almere Stad West heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *