Persberichten

Autodieven gepakt met pech op de snelweg

In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.00 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van een inbraak in een auto. De melder zag twee personen op de Rock and Rollstraat in een kleine auto wegrijden, nadat ze in zijn auto hadden ingebroken. Na de melding werd er in de omgeving gezocht. Medewerkers van het KLPD troffen even later op de vluchtstrook van de autosnelweg A6 een auto aan met pech. De auto leek op het voertuig dat was weggereden na de inbraak. Na controle werden troffen de agenten op de achterbank twee navigatiesystemen aan. De twee jongens van 17 en 18 jaar oud afkomstig uit Utrecht zijn aangehouden en zitten nog vast. De navigatiesystemen zijn in beslag genomen. Recherche Almere Stad Oost heeft het onderzoek in behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *