Nieuws

150 man voor gevecht op Stadhuisplein

Vrijdag middag verzamelde omstreeks 16:00 uur een grote groep mensen zich in het centrum van Almere. De reden hiervan was een ruzie tussen één jongen van het Echnaton en één van de Meergronden. Het geheel was aangekondigd en gepland via Twitter. Eenmaal op het plein was de politie ook massaal aanwezig. Door preventief aanwezig te zijn en te onderhandelen met de jongeren bleef het beperkt tot wat duw en trekwerk. De politie heeft uiteindelijk twee personen aangehouden. Eén voor het beledigen van een agent en één voor het verstoren van de openbare orde. Met de twee ruziede scholieren is gesproken. Rond half 6 was de rust wedergekeerd in de stad.

 

Foto’s: Lucas Mol

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *